Poziv za oddajo kandidatur za FIA nagrade Volunteers and Officials

Spoštovani,

FIA je tudi v letošnjem letu razpisala nagrade za najboljšo ekipo, športne funkcionarje za leto 2021 in "Outstanding Official of the Year". Predlagamo lahko 1 ekipo in 7 posameznikov.

Spodaj v prilogah lahko najdete vloge, za katere vas prosimo, da jih čim bolje izpolnite in predlagate svoje člane oz ekipe/društva, ki so v letu 2021 opravljali požrtvovalno, vsestransko delo in premagovali številne ovire, ki so jim stale na poti. Obrazca za posameznika in ekipo sta ločena.

 Prosim, da izpolnjene vloge vrnete po mailu na info@as2005.si najkasneje do 18.10.2021 (do 24. ure), da bodo lahko vloge pregledane in po potrebi dopolnjene, preden jih oddamo na FIA.

Število vlog, ki jih nameravate poslati ni omejeno, vendar pa vas naprošamo, da se vseeno osredotočite na tiste člane, ki s svojim delom izstopajo.

Glede na to, da smo v zadnjih  letih prejeli nagrade, apeliram na Vas, da se pri izpolnitvi vlog potrudite in če je možno, napišete v angleškem jeziku.

V vlogi označite, če je posameznik, za katerega oddajate vlogo, kandidat za posebno nagrado »Outstanding Official of the Year«. Na podlagi le teh bomo enega od njih predlagali za to nagrado.

Prilagamo tudi povezavo do dodatka V, kjer je definirano nagrajevanje FIA Volunteers and Officials. file:///C:/Users/Uporabnik/Downloads/annexe_v_2021_-_clean_published_19_july_2021%20(1).pdf (29. -30. stran)

Lep  pozdrav.

Svet ŠF

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram