Dan odprtih vrat AŠ 2005 - poziv članom društev in klubov

Spoštovani člani društev – članic AŠ 2005

Zveza za avto šport Slovenije – AŠ 2005 bo naslednji vikend, 21.10. – 22.10.2023 v sklopu pozivne dirke PRK izvedla Dan odprtih vrat AŠ 2005 (SLO) na poligonu varne vožnje v Logatcu.

Vljudno vabimo vse člane, ki bi želeli širši javnosti predstaviti avto šport v Sloveniji.

Na dogodku se bo  predstavilo aktivnosti in dosežke avto športa Slovenije, ki so odraz skupnega dela zveze društev in njihovih članov. Želimo si, da bi bili tam predstavljeni tudi atraktivni dirkalniki iz vseh 4 panog (rally, KHD, GHD, avtokros).

Seveda je močno dobrodošlo, da se aktivnostim pridružijo tudi športni funkcionarji, ki lahko predstavitev avto športa popestrijo z informacijami s svojega področja.

Naš namen je predstaviti avto šport in ga približati širši množici, ki je še vedno slabo ali napačno obveščena s strani medijev ter odpreti vrata posameznikom, ki imajo željo po dirkah.

Vse zainteresirane naprošamo, da nam preko svojega društva sporočijo, na katerem področju bi lahko pomagali,  do četrtka, 12.10.2023 na info@as2005.si.

V upanju, da se boste našemu povabilu odzvali v čim večjem številu, vas lepo pozdravljamo.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram