ESET Cup Series - poziv za pomoč družini preminulega sodnika na Grobniku

Spoštovane ekipe in vozniki,

vsekakor imamo še vedno žalostne občutke od zadnjega dogodka na Grobniku, kjer je tragično izgubil življenje gospod Josip Mušanović. Vemo, da je bilo to stanje zelo težko premagati za vse člane ekipe, voznike in organizatorje, predvsem pa je bilo najtežje članom njegove družine. Zato se je promotor ESET Cup in TCR East Europe, Josef Křenek, odločil organizirati zbiranje sredstev za podporo družini pokojenga Josipa Mušanovića.


Poljubne zneske lahko nakažete na številko računa: 123-8033800297/0100
IBAN: CZ6001000001238033800297
SWIFT: KOMBCZPPXXX

povezava do transparentnega računa: https://www.kb.cz/cs/transparentni-ucty/123-8033800297


Znesek lahko nakažete v kateri koli valuti, pri plačilu v evrih preko SEPA pa banka zaračuna najnižje provizije. Pri plačilu je potrebno navesti ime lastnika računa: Josef Křenek. V okviru preglednega računa bodo objavljeni podatki o nazivu računa plačnika, znesku in valuti plačila, opisu plačila, sporočilu za prejemnika, spremenljivem, konstantnem in specifičnem simbolu.


»Med dirko na Grobniku se je zgodila ogromna tragedija. Človekovo življenje je nenadomestljivo in tega, kar se je zgodilo, žal ni mogoče spremeniti. Zbiranje naj bo izraz naše solidarnosti in prizadevanja, da ublažimo to bolečo izgubo. Vsem žalujočim izrekam iskreno sožalje,« je dejal Josef Křenek.


Josip Mušanović se je rodil 7. decembra 1952 v Brčku v Bosni in Hercegovini. Delal je kot avtomehanik in kasneje kot strojevodja pri Hrvaških železnicah. Vzporedno s profesionalno kariero se je začel posvečati avtomobilskim dirkam. V 70. letih prejšnjega stoletja je delal kot glavni mehanik v reliju in postal funkcionar v Autoklubu Rijeka, kjer je delal 45 let. Mušanović je bil v preteklosti tudi aktiven dirkač.


Prosimo, upoštevajte to pri pomoči zneska v višini, ki ga lahko prispevate. Družina sodnika bo zagotovo hvaležna za vsako podporo. Hvala vam.


ESET Cup Series

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram