FIA Cross Car Academy Trophy

Spoštovani, obveščamo vas, da FIA v letošnjem letu FIA organizira Cross Car Academy Trophy, izbor mladih voznikov. PREDSTAVITEV IN PRAVILNIK:

To novo tekmovanje bo potekalo v petih različnih državah v okviru prireditev, ki štejejo kot del FIA evropskega prvenstva v avtocrossu 2021. Potekalo bo po načelu “pridi in vozi” z enoprostornikih Junior Cross Cars ene znamke s 70 KM, kar bo omogočilo omejene stroške in najbolj pošteno športno in tehnično fazo. Trophy je zasnovan tako, da ASN-jem omogoča odkrivanje in promocijo mladih talentov ter njihovo pripravo na nadaljnje korake do kategorij Senior Autocross, Rallycross ali celo Rally.
Prosimo, upoštevajte, da je število prijav omejeno in bo upoštevano samo prvih dvajset (20) ASN-jev, ki bodo izrazili svoj interes s predložitvijo prijavnice. Starostna omejitev je med 13 in 16 let (podrobnosti v pravilniku tč. 6.1.1).
Ker je zadnji rok za oddajo vlog 29.1.2021, vas prosimo, da z namenom pravočasne oddaje z naše strani pošljete vlogo najkasneje do 28.1.2021. na naslov info@as2005.eu. Ker je število mest omejeno, vam priporočamo, da to vseeno storite čim prej.
OBRAZEC ZA PRIJAVO:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram