HAKS Hyundai i20 pokal - vabilo zainteresiranim

Vabilo voznikom in klubom ter zainteresiranim podjetjem za novi Hyundai i20 Cup.

Na sestanku, ki so se ga udeležili Hyundai Hrvaška, HAKS in avtoklub Star Racing iz Fažane, je bil dogovorjen pričetek pokala Hyundai i20.
Hyundai i20 Cup je tekmovanje, ki bo v naslednjih treh letih (2024-2026) potekalo pod okriljem Hrvaške avto in karting zveze. V sezoni bo 12 krožnih dirk (šest vikendov) z možnostjo udeležbe na izbranih (3) gorskih dirkah.

Hyundai i20 Cup je v pristojnosti HAKS-a, tehnični izvajalec pa je AK ​​Star Racing iz Fažane. Vozilo bo enako, Hyundai i20 1.0 T-GDI 100 KS ISG 6MT COMFORT D08K v beli barvi.

Cena standardnega avtomobila za tekmovalce bodočega pokala znaša 15.001,63 evra z DDV in vsemi drugimi ugodnostmi. Celotna oprema vozila za pokal stane 3850,00 eur z DDV. Omenjeni avtomobili (25 kosov) so že v skladišču Lagermax in so na voljo za dostavo.

Vsak bodoči tekmovalec podpiše pogodbo o nastopu na pokalu za tri leta. Pri nakupu vozila je zagotovljena leasing podpora pod posebej ugodnimi pogoji ter celotno zavarovanje vozila (osnovni in dirkalni kasko).

Vse zainteresirane klube in voznike vabimo, da se za vse dodatne informacije glede Hyundai i20 Cup in nabave vozil obrnejo na AK Star Racing (Aleksandar Rajkov, 099 420 0424)

Novica o razpisu novega pokala

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram