Letni seminar za športne funkcionarje z urnikom in najava seminarja za obnovo licence voznikov

Pozdravljeni,

po nekaj letih premora, se vrača redno letno izobraževanje športnih funkcionarjev "v živo" za vse ŠF na enem mestu in v enem terminu. Izobraževanje za leto 2024 bo v nedeljo, 10. marca 2024, s pričetkom ob 9.00, v Kulturnem domu, Šaranovičeva cesta 19, Vir pri Domžalah.

Naj spomnimo, da je izobraževanje obvezno za vse ŠF in je eden izmed pogojev za pridobitev licence.

Ker je eden boljših načinov pridobivanja novega znanja neposredno sodelovanja, pričakujemo, da se bodo seminarja udeležili vsi vaši člani.

Zaradi faze pridobivanja podatkov o vlogah za licence z vaše strani, pošiljamo obvestilo vsem društvom, ki so v letošnjem letu plačala članarino (pogoj za izdajo letnih licenc), saj je morda možno, da imate nove člane in boste v letošnjem letu tudi sami imeli v klubu aktivne športne funkcionarje poleg obstoječih voznikov. 

Urnik izobraževanja:

Obveščamo vas, da je seminar za obnovo vozniških licenc predviden v soboto, 16.3.2024 na lokaciji OE Zavarovalnice Triglav, Verovškova 60b, Ljubljana (kot pred leti - po skupinah). Obvestilo s podrobnostmi objavimo ločeno in pošljemo društvom v vednost.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram