Mesečne novice Zavarovalnice Triglav

Vabimo vas k stiskanju pesti za naše smučarske skakalce na FIS Svetovnem pokalu v smučarskih skokih 2021, ki bo v Planici. Svoje virtualno navijaško mesto si lahko zagotovite s prijavo na digitalno Zoom tribuno Planica 2021. Gremo naši!

Skupno preživljanje prostega časa je za otroke izjemno dragoceno, odličen način za to pa sta izdelava lutk in lutkovna predstava. Ustvarite jih lahko s pomočjo nasvetov Lutkovnega gledališča Ljubljana.

Avtodom postaja vse bolj priljubljen način potovanja in preživljanja prostega časa. Če tudi sami razmišljate o nakupu, preverite nasvete za varno vožnjo, vzdrževanje in zavarovanje avtodoma.

Spoznajte, kako naši vrhunski športniki gledajo na življenje. Z njimi smo se pogovarjali o dogodkih, ki so zaznamovali njihovo življenje, o navdihu in tudi o življenjskih načrtih.

Neprimerna obutev lahko povzroča številne težave, predvsem s koleni, kolki in hrbtenico in še posebej, če se ob njeni uporabi ustvarjajo večje sile kot na primer pri športu. Preverite, kako izbrati pravo in kako preprečiti težave.

Kakšen je nov način spletnega nakupovanja, ki je v uporabi od začetka tega leta? Odgovarja Matjaž Ropret iz Tehnozvezdja in pojasnjuje, zakaj je nova metoda še varnejša.  Prijavite se na digitalni posvet o pomenu asistenčnih sistemov. Pred tem pa s testom preverite, kako dobro jih poznate in kako spretni ste za volanom.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram