Mesečne novičke Zavarovalnice Triglav

Po virtualnem navijanju v Planici in na Pokljuki, vas vabimo še k stiskanju pesti za naše deskarje na FIS Svetovnem prvenstvu v deskanju 2021, ki bo na Rogli. Svoje virtualno navijaško mesto si lahko zagotovite s prijavo na digitalno Zoom tribuno Rogla 2021. Kdor se prej prijavi, prej navija!

Ali vaša psička pričakuje mladičke? Nasvete, kako prilagoditi prehrano, kdaj in kolikokrat obiskati veterinarja ter kako prilagoditi sprehode pri breji psički, smo poiskali pri Kliniki Loka in Alfakanu.

Se vam pogosto spahuje in doživljate občutek napihnjenosti? Ste pogosto utrujeni in brez volje? Vzrok so lahko nepravilnosti v delovanju želodca. Preberite, kako jih prepoznate in preprečite.

Predstavljajte si, da vam sproščen sobotni večer ob filmu pokvari počena cev v kopalnici? Kako lahko v takem primeru takoj preverite, ali bo zavarovanje krilo nastalo škodo, in to tudi prijavite? Z digitalno poslovalnico i.triglav.

Si vaš otrok želi motor in bi se rad ukvarjal z motošportom? Če se ob tem sprašujete, kdaj in kako začeti, preverite nasvete Petra Kavčiča, ki pravi, da naj najpomembnejše vodilo ne bo starost otroka.

Tehnološki razvoj in raznovrstni pripomočki so naša življenja naredili lažja. Marjan Kodelja ob tem opozarja, da lahko tehnologija hitro postane nevarna, in svetuje predvsem, da ste pri uporabi zmerni.

Res znate pravilno uporabljati dolge luči in poznate različne omejitve hitrosti? Preverite v članku, kjer boste našli tudi nasvete, kako ste lahko še bolj strpni ter uvidevni za volanom.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram