Obvestilo o prihajajočem seminarju za športne funkcionarje AŠ 2005

Pozdravljena društva in klubi,

obveščamo vas, da bo v soboto, 27. 3. 2021, redno letno izobraževanje za športne funkcionarje, s pričetkom ob 9.00 in s predvidenim zaključkom ob 11.30.

Izobraževanje bo zaradi trenutnih razmer potekalo preko videokonference ZOOM, za katero vam bomo povezavo poslali pravočasno v sredini naslednjega tedna.

V kolikor zoom še niste uporabljali vam svetujemo, da ga preizkusite predčasno. ( naložite si program, preverite, če vam dela kamera, zvok,…) Sama uporaba ni zapletena.

V društvih/klubih se lahko dogovorite, da nekateri ( ali vsi) vaši člani spremljajo izobraževanje skupaj v vaših prostorih (pazite le na omejitev zbiranja do 10 oseb).

Dokazilo, da so se športni funkcionarji udeležili izobraževanja, bo TEST, ki ga boste prejeli dan pred izobraževanjem na društva preko e-pošte. Izpolnjevali ga boste lahko med predavanjem. Vse vprašalnike bodo naknadno, vendar pravočasno, zbrala  društva/klubi in jih dostavila na AŠ 2005.

Podrobnosti sledijo v naslednjem tednu.

Za morebitna pojasnila nas lahko kontaktirate telefonsko 01 423 24 36 ali na elektronsko pošto svetsf21.as@gmail.com

Prosimo, da vaše člane seznanite s tem elektronskim sporočilom!

Svet ŠF

Darja Kraševec,  predsednica 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram