Posnetek izobraževanja športnih funkcionarjev

Čeprav uradno prvi dirkalniki še niso zahrumeli po vzpetinah in po zavitih ovinkih, smo na Zvezi za avto šport Slovenije - AŠ 2005 že pričeli z aktivnostmi.

Svet športnih funkcionarjev na čelu z novoimenovano predsednico, Darjo Kraševec, je uspešno izpeljal izobraževanje za športne funkcionarje, ki je letos potekal malo drugače, kot vsa pretekla leta.

Celoten seminar je namreč potekal na daljavo, preko zoom povezave, katerega se je udeležilo prek 150 poslušalcev (športnih funkcionarjev, organizatorjev in članov organov AŠ 2005) in prejelo splošne informacije o posameznih panogah, varnostnih določilih in ostalih sestavnih delih, ki so potrebni za uspešno, pravilno  in varno izvedbo dirke.

Čeprav je popolnoma razumljivo, da smo si vsi želeli seminar, kjer bi se lahko osebno pogovorili med seboj, neposredno postavili vprašanje predavatelju ali sami dodali lastne izkušnje za boljše razumevanje drugih, so bili odzivi s strani udeležencev zelo pozitivni in vzpodbudni, v teh časih, ko beremo o prepovedih in odpovedih.

Vsem predavateljem, Svetu ŠF in ostalim, ki ste pripomogli k uspešni izvedbi, se iskreno  zahvaljujemo za ves vložen trud, pripravljeno vsebino in seveda čas, ki so si ga vzeli na sobotno dopoldne.

Da bi bila vsebina celotnega predavanja lahko dostopna vsem vam tudi pozneje, smo izdelali posnetek, ki si ga lahko ogledate na  spodnji povezavi. Prosto ga lahko uporabite za vaša interna dodatna izobraževanja v društvih ter za pomoč pri reševanju vprašalnika, ki ga mora izpolniti vsak ŠF za pridobitev licence.

Na koncu, vendar ne nazadnje, pa bi se radi zahvalili tudi vsem vam, športnim funkcionarjem, ki ste se (tudi) letos odločili, da boste svojo naklonjenost avto športu, svoje znanje in svoje bogate izkušnje delili z ostalimi in pokazali, da s skupnimi močmi lahko najdemo rešitev za naš šport in dokažemo, da smo najboljši.

Vaš AŠ SLO

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram