Posredovanje podatkov odgovornih oseb športnih tekmovanj NI več potrebno

Spoštovani,

Kot že veste, izvajanje različnih dejavnosti, s ciljem preprečitve ponovnih izbruhov okužb in širjenja okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19, določa Odlok o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2 , ki je s 6. 9. 2021 nadomestil večino odlokov, ki so določali začasne omejitve pri izvajanju vseh dejavnosti (tudi Odlok o začasnih omejitvah pri izvajanju športnih programov).

Novi odlok ne predvideva več, da morajo za nadzor nad izvedbo športnih tekmovanj organizatorji športnih tekmovanj imenovati odgovorne osebe in njihove kontaktne podatke posredovati ministrstvu, pristojnemu za šport.

Spričo navedenega vas prosimo, da na naslov Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ne pošiljate več podatkov o razpisanih športnih tekmovanjih oziroma kontaktne podatke o odgovornih osebah razpisanih tekmovanj.

Prosimo vas, da o tej spremembi še enkrat obvestite vaše članice, ker še vedno prejemamo veliko število sporočil na to temo.

Bodite dobro in ostanite zdravi.

Zvijezdan Mikić
Višji svetovalec / Senior Adviser
Direktorat za šport / Sport Directorate

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram