Poziv k oddaji predlogov za FIA nagrade in AŠ 2005 nagrade za športne funkcionarje za leto 2022

Spoštovani,

 FIA je tudi v letošnjem letu razpisala nagrade za najboljšo ekipo, športne funkcionarje za leto 2022 in "Outstanding Official of the Year". Predlagamo lahko 1 ekipo in 7 posameznikov.

 Spodaj so vloge, za katere vas prosimo, da jih čim bolje izpolnite in predlagate svoje člane oz. ekipe/društva, ki so v letu 2022 opravljali požrtvovalno, vsestransko delo in premagovali številne ovire, ki so jim stale na poti. Obrazca za posameznika in ekipo sta ločena.

Prosim, da izpolnjene vloge vrnete po mailu na info@as2005.si najkasneje do ponedeljka, 24.10.2022 (do 24. ure), da bodo lahko vloge pregledane in po potrebi dopolnjene, preden jih oddamo na FIA.

Število vlog, ki jih nameravate poslati, ni omejeno, vendar pa vas naprošamo, da se vseeno osredotočite na tiste člane, ki s svojim delom izstopajo.

 Glede na to, da smo v zadnjih  letih prejeli nagrade, apeliramo na Vas, da se pri izpolnitvi vlog potrudite in če je možno, napišete v angleškem jeziku.

 V vlogi označite, če je posameznik, za katerega oddajate vlogo, kandidat za posebno nagrado »Outstanding Official of the Year«. Na podlagi le teh bomo enega od njih predlagali za to nagrado.

Ob enem pozivamo vsa društva k oddaji vlog za nagrade AŠ 2005 za ŠF za leto 2022. Prosimo vas, da obrazec, ki je ločeno spodaj, izpolnite v kategoriji, ki je razpisana.

Vsi predlogi za FIA nagrade, ki ne bodo izbrani za oddajo, se bodo prenesli v izbor za AŠ 2005 nagrade za ŠF za leto 2022.

 Tu je tudi povezavo do dodatka V, kjer je definirano nagrajevanje FIA Volunteers and Officials file:///C:/Users/Uporabnik/Downloads/annexe_v_2022_-_markup_published_29_june_2022.pdf (37. stran)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram