Seminar za voznike krožno hitrostnih dirke - 4.4.2024

Spoštovani,

obveščamo vas, da bo seminar za voznike, ki se bodo v letošnjem letu udeleževali dirk KHD, v četrtek, 4.4.2024 ob 17. in 18. uri (v primeru večjega števila kandidatov jih bomo razdeli v dve skupini) na lokaciji Zveza za avto šport Slovenije - AŠ SLO, Koprska ulica 98, Ljubljana.

Seminar je za vse voznike obvezen, saj bo na njem obravnava specifičnih tem in podaja informacij, ki jih je potrebno nujno poznati za nemoten nastop na dirkah te panoge (zastave, tehnična pravila, štartne procedure, kazni, razpisi,...)

Ob enem vabimo tudi vse novince - voznike, ki prvič nameravajo nastopati na KHD, da se ravno tako pridružijo temu seminarju in tako istočasno pridobijo potrebno znanje.

Vljudno vas prosimo, da društva in klubi sporočite na info@as2005.si poimenski seznam vaših članov, ki se bodo seminarja udeležili.

Glede odsotnih voznikov s preteklih seminarjev za ostale 3 panoge, bomo naknadno sporočili način, kako bodo to obvezo izpolnili.

Komisija za šport AŠ SLO

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram