Seminar za voznike - obnova licence

Spoštovana društva in klubi,

Skladno z napovedanim terminom seminarja za voznike, ki obnavljajo licenco, vam podajamo dodatne informacije:

TERMIN: 16.3.2024

LOKACIJA: OE Zavarovalnica Triglav, Verovškova 60 B, Ljubljana (uredila bom, da bo vhod z zadnje strani, pri servisu za stavbo, parkiranje pa je načeloma omogočeno vsem, ker sta pred stavbo obe parkirišči v soboto prazni).

Časovno smo razdelili urnik 1,5 urnega predavanja:

  1. Skupina: 7:00 – 9:00
  2. Skupina: 9:00 – 11:00
  3. Skupina: 12:00 – 14:00
  4. Skupina: 14:00 – 16:00

Razdelili smo nekako po občutku voznike društev v 4 skupine, ker kapaciteta predavalnice dopušča cca. 80 oseb, morda še kak dodaten stol zadaj.

Če kateri od voznikov v danem terminu ne more, mu je dopuščeno, da se pridruži kateri drugi skupini. Vendar naprošamo, da množičnih mešanj skupin ne delate, da se ne bi pojavilo na enem terminu 300 oseb. (če se, bodo pač stali).

Pomembno:

NOVINCI: bodo imeli seminar v začetku aprila, ker potrebujejo bolj podrobno podajo informacij.

AVTOKROS: društva, ki imajo avtokros voznike, so bila obveščena s strani ASC Mustang. Če je kateri od vaših voznikov morda kandidat, da bo vozil avtokros, naj se zglasi takrat tam.

»Kot lansko leto bo tudi letos organiziran izredni tehnični pregled avtokros vozil. Pregled se bo odvijal 16.3.2024 v športnem parku Vir, Borova ulica 7b, Domžale, od 10.00 do 13.00. 

Na ta pregled lahko pripeljete svoja vozila, ali pa pridete lahko samo po informacije brez vozila. Prisoten bo tehnik Janez Flerin in Jože Kramžar.

Poleg tega pa vas obveščam, da bo seminar za voznike prav tako v športnem parku Vir v sejni sobi. Seminar bo prav tako 16.3.2024 ob 14.00.

KROŽNO HITROSTNE DIRKE: skladno s pogovorom z direktorjem panoge KHD, Dragom Božičem, vas obveščam, da bo seminar naknadno izveden za teh nekaj voznikov na lokaciji AŠ SLO. Da ne bo zmešnjave, pošljemo točen datum in uro, ko zaključimo s tem tednom seminarjev.

STARODOBNIKI: v zadnjem hipu sem prejela informacijo, da seminarja ločeno ne bodo imeli, zato naj pridejo tudi vozniki starodobnih vozil na enega od terminov.

Ker prejemam klice, da so nekateri vaši vozniki bolni, na dirki Rebenland,…, nekateri so celo na Racestar izboru, ki je na isti termin, vas obveščamo, da bomo po pregledu udeležbe razmislili in presodili, kaj lahko naredimo z zamudniki.

Če smo koga izpustili iz tabele, saj smo sedaj v fazi, ko (še vedno) prejemamo vloge, pripeljite manjkajoče na enega od navedenih terminov.

Zveza za avto šport Slovenije seminarje izvaja, da bi s tem predala novosti sezone vsem vpletenim (ŠF, vozniki in organizatorji), zato vljudno naprošamo, da poskusite svoje voznike pripraviti do tega, da se udeležijo v čim večjem številu.

Predvsem pa na takih seminarjih lahko postavijo  vprašanja, ki jih potem ne razrešujemo na samih dirkah.

Hvala za vaš odziv in delitev obvestila med vaše voznike.

Komisija za šport AŠ SLO

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram