Utrip Avtošporta #5 - Najlepše je zmagovati skupaj

“Zelena luč, odločen štart in naval adrenalina, v boksih pa daleč stran stiskanje pesti, mrzlično prestopanje in čakanje, da se na zaslonu telefona vendarle pokaže rezultat. Takrat je dirkač spet varno v cilju in njegovi si lahko vsaj do naslednjega štarta oddahnejo …”

Celoten video: https://fb.watch/g67rQwBcan

Avtomobilski šport piše zgodbe uspehov in preobratov, a tudi neizogibnih razočaranj. Vsaka dirka, še posebej v odločilnih trenutkih ob koncu sezone, je polna kontrastov emocij. Prav ta nasprotja so pravi magnet tako za publiko, spremljevalce kot tudi za nove generacije tekmovalcev. Vztrajati skupaj tako ob zmagah kot neuspehih je bistvo vsakega športa, ne le avtomobilizma.

Zgodbe tekmovalcev in tistih, ki stojijo za njimi. Peti del dirkaške serije Utrip Avtošporta je ujel prav te navdušujoče trenutke, ki že dajejo zagon tako pred zaključkom letošnje sezone kot tudi pred novimi dirkami spomladi prihodnje leto.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram